De 10 beste VPN's voor VS 2020

Het meest geschikt voor:
Best VPNNordVPN, ExpressVPN, CyberGhost VPN, Trust.Zone, VyprVPN, IPVanish VPN & TorGuard Anonymous VPN
SNELSTE VPN
REVIEW RATING
LEER MEER
BESTE
PRIJS-KWALITEITVERHOUDING
REVIEW RATING
LEER MEER
REVIEW RATING
LEER MEER
REVIEW RATING
LEER MEER
REVIEW RATING
LEER MEER
REVIEW RATING
LEER MEER
REVIEW RATING
LEER MEER
Reviews van echte gebruikers
Omar G:
ExpressVPN
Uitstekende, snelle VPN

Ik heb uitgebreid onderzoek gedaan naar wat voor mij de beste VPN is (snelheid, veel servers, Netflix deblokkeren, eenvoudig te>>>

Ik heb uitgebreid onderzoek gedaan naar wat voor mij de beste VPN is (snelheid, veel servers, Netflix deblokkeren, eenvoudig te gebruiken, ondersteuning voor Linux/iOS/Android). Uiteindelijk heb ik voor ExpressVPN gekozen en een jaarabonnement afgesloten. Man, wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Dit is een geweldige VPN. Na 3 maanden ben ik nog steeds zeer tevreden en heb het zelfs aan anderen aanbevolen. Had ik al gezegd dat ze een geweldige klantenservice hebben? De beste VPN. PUNT!<<<

Bezoek ExpressVPN >
Vernon:
NordVPN
Mijn verbinding is nu veel sneller.

NordVPN werkt perfect en zorgt er zelfs voor dat mijn verbinding sneller is. Dankzij hun internetbeveiligingsfunctie worden pagina's>>>

NordVPN werkt perfect en zorgt er zelfs voor dat mijn verbinding sneller is. Dankzij hun internetbeveiligingsfunctie worden pagina's sneller geladen dan wanneer ik deze optie niet gebruik. Ongeacht mijn locatie kon ik toegang tot alle Amerikaanse inhoud van Netflix krijgen. Blijf zo doorgaan NordVPN!<<<

Bezoek NordVPN >
Luke Tepeng:
CyberGhost VPN
Nu ik CG heb gevonden zal ik nooit meer een andere VPN gebruiken...

Ik heb Cyberghost voor het eerst gebruikt omdat ik een kortingscode had waarmee ik de VPN 1 jaar gratis kon gebruiken. Deze>>>

Ik heb Cyberghost voor het eerst gebruikt omdat ik een kortingscode had waarmee ik de VPN 1 jaar gratis kon gebruiken. Deze dienst is beperkt en geeft me toegang tot servers in slechts een aantal landen, maar voor mij is dat prima omdat ik alleen maar wil testen hoe cyberghost presteert. En wat zal ik ervan zeggen? Ik vind het te gek... Waarom? 1.Makkelijk te installeren 2.Makkelijk om te navigeren. 3.Veel landen waar ik uit kan kiezen (ik heb me aangemeld voor het premium-pakket) 4.Mogelijk om eenvoudig over te schakelen naar een server in het land van mijn keuze. En nog veel meer functies die bij CG beschikbaar zijn, maar die kun je beter zelf testen. Ik heb in het verleden een paar andere VPN's gebruikt (meer dan 5), maar ik geef de voorkeur aan CG. Hoewel Cyberghost bij sommige beoordelingen niet op nummer één staat, is het voor mij op dit moment de beste keuze.<<<

Bezoek CyberGhost VPN >
TOP 3 COUPONS
1
77%
BEKIJK >
2
49%
BEKIJK >
3
54%
BEKIJK >
Mededeling

Eerlijkheid en transparantie zijn twee kernwaarden van vpnMentor. VPN-bedrijven kunnen niet betalen om reviews te wijzigen of te verwijderen. Als lezers ervoor kiezen om een VPN-dienst te kopen, verdienen we soms affiliate-commissies die ons werk ondersteunen.

vpnMentor is geen VPN-aanbieder en keurt het gebruik van VPN’s voor onwettige doeleinden niet goed. Gebruikers moeten ervoor zorgen dat ze zich aan alle van toepassing zijnde wetten en de gebruiksvoorwaarden houden.

Een Korte Handleiding over VPNs

Als je nog nooit van VPN’s gehoord hebt, dan moet je deze paragraaf lezen. Hoewel je deze informatie ook op Wikipedia kunt vinden, denken we dat we je wat tijd kunnen besparen door het hier voor je samen te vatten. Een ‘Virtual Private Network’ (VPN) is een server waarmee je verbinding kunt maken om je internetactiviteiten om te leiden. De server kan je IP-adres helemaal maskeren of het doen lijken alsof je op een andere locatie gevestigd bent. Het concept van VPN’s is de afgelopen tien jaar sterk veranderd. Toen VPN’s voor het eerst verschenen, waren ze bedoeld voor firma’s en grote ondernemingen. Door een VPN binnen het bedrijf te hebben, hadden werknemers op afstand toegang tot de server van het bedrijf. VPN’s werden later ontwikkeld om de ware online identiteit van een gebruiker te verbergen. Tegenwoordig staan VPN’s bekend om hun mogelijkheden om de identiteit en informatie van een gebruiker te beschermen en te beveiligen. VPN’s zijn zeer populair geworden, nu online censuur sterk toeneemt.

Directe vergelijking van functies
Beste VPN's per categorie

Veelgestelde Vragen

Onze missie: "We hebben vpnMentor opgericht om gebruikers een totaal eerlijke, toegewijde en nuttige tool te bieden in hun zoektocht naar VPN’s en privacy op het web." Ariel Hochstadt

De Experts achter vpnMentor

Ariel Hochstadt

Ex-Google, Internationaal tech-spreker

Sarit Newman

Onderzoeker Internet Veiligheid

Ran Greenberg

New-Media en online expert, durfkapitalist en investeerder

Karen Aflalo

Tech Community Relation Manager

Volg vpnMentor

  • © 2020 vpnMentor |
  • Alle Rechten Voorbehouden
EXCLUSIEF AANBOD
Krijg 3 maanden gratis
van ons #1 VPN
TIJDELIJK AANBOD

00

Dagen

00

Uur

00

Minuten

00

Seconden
Neem ExpressVPN
30 dagen geld-terug-garantie
expressvpn - devices