Hoe kun je in 2020 je ExpressVPN-account annuleren en een terugbetaling krijgen?

Naar eigen zeggen biedt ExpressVPN een geld-terug-garantie van 30 dagen als je je voor de dienst hebt aangemeld. Maar toen ik op de website had ingelogd, was het moeilijk om te vinden waar en hoe ik mijn abonnement precies kon opzeggen. Omdat wij je trouwe vpnMentor zijn, ben ik naar de website van ExpressVPN gegaan om je te laten zien hoe je je account van ExpressVPN kunt opzeggen en je geld terug kunt krijgen.

We hebben de geld-terug-garantie van ExpressVPN getest. Hoewel we het goedkoopste plan hadden aangeschaft, kunnen we bevestigen dat we een volledige terugbetaling hebben ontvangen.

ExpressVPN biedt gebruikers een geld-terug-garantie van 30 dagen waarbij geen vragen worden gesteld. Zolang je binnen 30 dagen na aankoop van een abonnement een terugbetaling aanvraagt, kun je je geld terugkrijgen.

Als je op zoek naar een andere VPN bent, raden we NordVPN aan. Dit is een van de beste VPN-diensten die er is. De provider biedt hoge snelheden, geweldige beveiliging en toegang tot diensten zoals Netflix VS, BBC iPlayer, Hotstar en Hulu die op basis van geografische locatie worden beperkt. Deze aanbieder is goedkoper dan ExpressVPN en je kunt de dienst 30 dagen gratis proberen.

Hoe ExpressVPN te annuleren: snelle gids

  1. Open expressvpn.com en log in op je ExpressVPN-account
  2. Annuleer je automatische betalingen
  3. Neem contact op met de klantenservice om je account te annuleren en een terugbetaling aan te vragen

Stapsgewijze handleiding voor het annuleren van je account

1. Log in op je ExpressVPN-account

Ga naar de ExpressVPN-pagina voor je account waar gebruikers een lijst met al hun actieve abonnementen kunnen bekijken.

Ik heb eerst de automatische betalingen voor de verlenging van het abonnement geannuleerd. Dit is vrij eenvoudig te doen. Je hoeft alleen maar ‘instellingen beheren’ te selecteren en vervolgens klik je op de blauwe regel onderaan de pagina met de tekst ‘automatische verlenging uitschakelen en mijn dienst op de vervaldatum annuleren’.

2. Klik op ‘automatische verlenging uitschakelen’

3. Klik opnieuw…4. En nog een keer…5. Het volgende bericht wordt getoond:

Daarna kreeg ik een e-mail van PayPal waarin werd bevestigd dat de optie voor automatische verlenging van mijn abonnement was uitgeschakeld.

cancel automatic renewals on your ExpressVPN Account

Tot zover ging alles prima. Maar wat als ik mijn abonnement nu wil opzeggen?

6. Start een live chat met de klantenservice

Omdat ik deze optie nergens kon vinden, heb ik rechtsonder in het scherm de optie voor de live chat geopend.

Ik werd gevraagd het e-mailadres van mijn account in te voeren en even te wachten, maar in werkelijkheid duurde dit vrij lang. De medewerker vroeg naar de reden voor mijn annulering. Toen ik een reden had gegeven, werd mijn aanvraag voor een terugbetaling al snel voorbereid. Ik moest opnieuw even wachten totdat ik uiteindelijk het volgende antwoord kreeg:

‘Ik heb je verzoek om te annuleren en een terugbetaling te krijgen naar onze afdeling voor betalingen doorgestuurd. Het kan 5-7 werkdagen duren voordat dit verzoek is verwerkt.’

Ik had het gevoel dat het een automatisch antwoord was. Daarom heb ik nog een paar vragen gesteld om er zeker van te zijn dat ik mijn geld terug zou krijgen:

Het voordeel was dat ik tot die tijd gebruik van de dienst kon blijven maken.

**Update. We testen het annuleringsbeleid van ExpressVPN en andere VPN-diensten regelmatig om er zeker van te zijn dat onze informatie actueel is. Bij ExpressVPN is het niet nodig om het account te annuleren als de automatische betaling is geannuleerd. Zie dit bericht in de chat:

Stap 3 – e-mail over de annulering

Als een medewerker van de klantenservice me vertelt dat ik een terugbetaling krijg, wacht ik altijd op een e-mail om te bevestigen dat dit echt het geval is. Het is niet duidelijk waarom het annuleren van een abonnement zo lang moet duren. Maar 5 dagen later kreeg ik een e-mail met de bevestiging dat mijn account was geannuleerd en het aankoopbedrag was terugbetaald.

Mijn complimenten, ExpressVPN!

Kies een andere VPN

Mogelijk ben je niet tevreden over ExpressVPN, maar je kunt altijd een andere VPN-provider vinden die aan je wensen voldoet. Bekijk onze best beoordeelde providers.

We willen je vragen om voor onze community een korte review van ExpressVPN te geven.

Schrijf een Beoordeling voor ExpressVPN
0 van 120 tekens

Vul een titel in voor uw commentaar.

Titel mag niet langer zijn dan 120 karakters

(Gebruik ten minste 2 woorden in de titel)

0 from minimum 200 characters

Type uw commentaar in.

Your review must be at least 200 characters long. Adding details really helps people understand what you like or don't about this VPN.

Vul een score voor de VPN in.

Elke beoordeling wordt door ons team gecontroleerd. Als deze oprecht is zal de beoordeling binnen 48 uur worden geplaatst.

 

Was dit nuttig? Deel het!
Wacht! Nord biedt 70% korting op hun VPN