Onze video's hebben meer dan 5 miljoen views op Youtube! Bezoek nu ons kanaal »
De vermeldingen op deze site zijn afkomstig van bedrijven waarvan deze site een vergoeding ontvangt. Lees de Kennisgeving Advertenties voor meer informatie
Mededeling:
Onze reviews

vpnMentor bevat beoordelingen die zijn geschreven door onze community-reviewers, en zijn gebaseerd op het onafhankelijke en professionele onderzoek van de reviewers naar de producten/diensten.

Eigendom

vpnMentor is eigendom van Kape Technologies PLC, die eigenaar is van de volgende producten: ExpressVPN, CyberGhost, ZenMate, Private Internet Access en Intego, die op deze website kunnen worden beoordeeld.

Affiliate-commissies Advertenties

vpnMentor bevat beoordelingen die zijn geschreven door onze experts en volgen strikte beoordelingsnormen, inclusief ethische normen, die wij hebben aangenomen. Dergelijke normen vereisen dat elke beoordeling gebaseerd is op een onafhankelijk, eerlijk en professioneel onderzoek van de recensent. Dat neemt niet weg dat we een commissie kunnen verdienen wanneer een gebruiker een actie voltooit met behulp van onze links, wat echter geen invloed heeft op de beoordeling, maar wel op de plaats op de ranglijst. Deze laatste wordt bepaald op basis van klanttevredenheid over eerdere verkopen en ontvangen vergoedingen.

Richtlijnen voor reviews

De beoordelingen die op vpnMentor worden gepubliceerd, zijn geschreven door deskundigen die de producten onderzoeken volgens onze strenge beoordelingsnormen. Dergelijke normen zorgen ervoor dat elke beoordeling is gebaseerd op het onafhankelijke, professionele en eerlijke onderzoek van de recensent en dat er rekening wordt gehouden met de technische mogelijkheden en kwaliteiten van het product, samen met de commerciële waarde voor gebruikers. De ranglijsten die wij publiceren, kunnen rekening houden met de affiliate-commissies die wij verdienen voor aankopen via links op onze website.

UltraVPN Review 2023 - Waarom 8.7 Sterren?

Beoordeling: 8.7/10
Kate Veale
Kate Veale Senior redactrice

Voor deze VPN-service is nog geen beoordeling beschikbaar. Als je je eigen ervaringen met deze VPN-provider wilt delen, voeg dan je beoordeling als gebruiker toe. Binnenkort geven we een gedetailleerde expertbeoordeling, zoals we doen met top-VPN's, zoals ExpressVPN en CyberGhost. Je kunt ook onze best beoordeelde VPN’s voor 2023 bekijken.

UltraVPN functies — Bijgewerkt op Februari 2023

9.0
💸 Prijs 2.99 USD/maand
📆 Geld-terug-garantie 30 Dagen
📝 Houdt de VPN logs bij? Nee
🖥 Aantal servers 500+
💻 Aantal apparaten per abonnement 5
🛡 Kill Switch Ja
🗺 Gevestigd in land United States
📥 ondersteunt het downloaden van torrents Ja

Prijs

8.0
24 Maanden
$ 2.99 / maand per maand
12 Maanden
$ 4.99 / maand per maand
1 Maand
$ 7.99 / maand per maand
Vergelijk UltraVPN met de top 3 alternatieve VPN's
  • Goede snelheden voor streamen en videoconferencing
  • Blokkeert populaire streamingplatforms zoals Netflix, Hulu, HBO Max, BBC iPlayer en meer
  • Eersteklas versleuteling en meerdere beveiligingsprotocollen
  • Tot 5 apparaten gelijktijdig verbonden
  • Werkt in China
  • Alle abonnementen bieden een geld-terug-garantie van 30 dagen
Geld-Terug Garantie (Dagen): 30
Mobiele app:
Aantal apparaten per abonnement: 5
VPN abonnementen: www.ultravpn.com
UltraVPN Gebruikersbeoordelingen (Gebruikersreviews zijn niet geverifieerd)
3.9
Gebaseerd op 23 beoordelingen in 4 talen
Schrijf een Beoordeling voor UltraVPN

Vul een score voor de VPN in.

Jason Wahlter
Jason Wahlter
Dec 5, 2022
10/10
Fast VPN

Using UltraVPN for 3 months and it's fast for streaming. I like it and would recommend UltraVPN. I use it during travel and the accessibility and streaming are very strong. I always used a free vpn app before this and the streaming was hit or miss. With UltraVPN it is much better.

Allen Garber
Allen Garber
Dec 2, 2022
2/10
Lousy service

Locked from an account and was directed to change the password which has failed to respond. Attempted to email support as directed and after four emails still haven't received a response. Lousy customer service do not recommend

Jaqi
Jaqi
2/10
Customer Support agents are

I subscribed to UltraVPN and quite liked it, from 2019 through 2021. During this time I changed (and forgot) the password to the email associated with that account and they were nice enough to merge my new email addy with the old account within their systems. I am not SURE if this change somehow affected my subscription, but the program began to not want to respond or connect, the updates would fail, and I would lose the entirety of the program after an auto-update (even though I had auto-updates disabled), meaning even the UltraVPN exe (executable file) would just be GONE from my system, etc. DESPITE THIS, on Sept. 19 of 2021, I attempted to renew for another two years but my charge would not go through (yet another glitch). I contacted them and they charged my Discover card. Still, I continued to experience nothing but trouble and opened support ticket after support ticket. I swear, at one point I thought they were just messing with me - that's how bad it got. And one of my last communications with them back then I even asked for my money back. In May of 2022, I had enough, I counted my losses, went with Surfshark, and uninstalled UltraVpn. REGRETTABLY, on the evening of October 8, 2022, Surfshark was undergoing maintenance on my PREFERRED server (hardly ever happened before), and - I could kick myself - instead of using another server, I decided to see if this was one of the times UltraVPN worked for me. I logged on NOT to the program because I DO NOT HAVE the program installed, but to my account on their website in order to download the new version of the program and thinking I had paid for TWO years in 2021 and was therefore paid through Sept. 19, 2023. When I logged in to my account on their site, my account with them was closed, and I was prompted to “RENEW”. NOW, there is NO way in the world I would PAY to renew with them, BUT (ugh - again, kick myself) since I did think I WAS ALREADY paid up through Sept. 19, 2023, I contacted them and said that I was being asked to “renew” when I was sure I paid up to 2023. AFTER I sent that support ticket from their site, I then looked through my records and saw that indeed, I only had service with them through 2021 (although I could swear I paid for another two years). I contacted them AGAIN and told them to “disregard” my previous contact and that the subscription was true “OVER”. NOTE THAT I NEVER DOWNLOADED OR REINSTALLED OR TRIED TO LOG IN TO THE ULTRAVPN PROGRAM. WELL ... Not too long afterward (perhaps an hour), I logged into my Discover account because I was waiting for another charge (Amazon) to post before I froze my card, AND I SEE AN $89 charge from no other than ULTRAVPN! /SIGH I contacted them three times afterward and they have replied, but now they say that they cannot even see where they charged me! I just now opened a dispute with my bank. STAY AWAY from this company.

Was dit artikel nuttig?
Excuses hiervoor!
(Minimum aantal 10 tekens.)