We hebben de klantenservice van NordVPN uitgeprobeerd – dit zijn onze ervaringen

Ik ben een relatief nieuwe gebruiker als het gaat om de wereld van de ontelbare VPN’s en het gebruik ervan. En dan zijn er nog verschillende VPN’s beschikbaar, zowel premium als gratis diensten.

Ik heb besloten om een VPN te proberen en heb voor NordVPN gekozen, een van de beste VPN’s die er momenteel op de markt is.

Ik gebruik mijn VPN vooral voor het kijken naar tv-programma’s die niet in mijn land beschikbaar zijn. Ik kijk vooral graag naar Amerikaanse programma’s op Netflix en ik heb gehoord dat ik met behulp van een VPN alle Amerikaanse programma’s kan bekijken die ik wil zien.

Maar omdat ik me niet in de VS bevindt, kon NordVPN geen verbinding met de Amerikaanse Netflix-site maken. Daarom heb ik een vraag naar de klantenservice gestuurd.

Het doel van de klantenservice is om vragen en verzoeken binnen 48 uur op te lossen. In de tussentijd kreeg ik wat algemene informatie over waar ik de pagina’s met veelgestelde vragen kon vinden en ik ontving een link naar de live chat.

Twee dagen later – 50 uur om precies te zijn – ontving ik een volledige en grondige uitleg over hoe ik mijn protocol van UDP naar TCP moest omzetten. Ik kreeg ook een lijst met servers toegestuurd (waaronder servers in India en Frankrijk) waarmee het mogelijk is om verbinding met Netflix te maken.

Nadat ik zoveel programma’s als ik wilde via de Amerikaanse Netflix-site had bekeken, wilde ik weten welk VPN-protocol ik moest worden gebruiken om de VPN-tool te configureren. Ik wilde niet nog eens twee dagen wachten op een antwoord. Daarom koos ik ervoor om deze keer de live chat te gebruiken die op de website van NordVPN beschikbaar is.

Dit keer hoefde ik niet twee dagen op een antwoord te wachten. Binnen twee minuten was er iemand die mijn vraag kon behandelen.

Ik heb de medewerker van de klantenservice uitgelegd wat ik wilde doen en ik kreeg gedetailleerde en duidelijke antwoorden. Daardoor kon ik snel het juiste protocol vinden om de VPN te configureren.

Toen ik de live chat gebruikte, merkte ik echt dat ik sprak met een behulpzaam persoon die een passie voor klantenservice heeft.

Over het algemeen was mijn ervaring met de klantenservice van NordVPN uitstekend. Zowel de live chat als het systeem voor het indienen van je vraag of verzoek is zeer informatief en duidelijk.

Bij het systeem voor het indienen van je vraag of verzoek kan het lang duren voordat je een antwoord krijgt. Daarom is het beter om dit systeem te gebruiken voor meer algemene vragen of vragen die niet onmiddellijke opgelost hoeven te worden.

Maar als je een probleem hebt dat onmiddellijk moet worden beantwoord, bijvoorbeeld als je wilt weten welke poort je moet gebruiken, dan is het een goed idee om de klantenservice te gebruiken.

Uit ervaring kan ik zeggen dat je de live chat ook kunt gebruiken om rechtstreeks een vraag aan een medewerker van de klantenservice te stellen. Op die manier kun je op een effectieve manier het meest uit NordVPN halen en bijvoorbeeld Netflix en Hulu buiten de VS streamen of websites bezoeken die zijn normaal gesproken zijn geblokkeerd.

NordVPN is een van de populairste VPN-diensten die momenteel beschikbaar is en de klantenservice past prima bij deze populariteit.

Klik hier om hun site te bezoeken

Privacywaarschuwing!

U stelt uzelf bloot aan de websites die u bezoekt!

Uw IP-adres:

Uw locatie:

Uw internetprovider:

De bovenstaande informatie kan worden gebruikt om u te volgen, u te targeten voor advertenties en te controleren wat u online doet.

VPN's kunnen u helpen deze informatie voor websites te verbergen, zodat u te allen tijde bent beschermd. Wij raden NordVPN aan - de nummer 1 VPN van meer dan 350 providers die we hebben getest. NordVPN biedt versleuteling van militair niveau en privacyfuncties die uw digitale veiligheid garanderen en heeft momenteel 68% korting.

Bezoek NordVPN

Was dit nuttig? Deel het!
Vond je dit artikel leuk? Geef een beoordeling!
Ik vond het verschrikkelijk Ik vond het echt niet leuk Het was redelijk Best goed! Ik vond het geweldig!
8.10 Gestemd door 42 gebruikers
Reactie Reactie moet 5 tot 2500 tekens lang zijn.
Bedankt voor je feedback.
Wacht! Nord biedt 68% korting op hun VPN